Arsten Baan

Blog voor en over Artsen

Wat kost een implantaat met kroon?

Wat kost een implantaat met kroon? Heeft u een implantaat met kroon nodig en bent u benieuwd naar de kosten? Dan bent u bij Bogaard Kliniek op de juiste plek voor implantaten op kronen. Ons team bestaat uit gespecialiseerde tandheelkundigen, zoals een tandarts implantoloog.

Gespecialiseerd in implantaten

Een kroon op implantaat is een goede oplossing als u een tand of kies mist. Onze tandheelkundigen zijn gespecialiseerd in het plaatsen van kronen op implantaten. Een implantaat functioneert als een vervanger van de natuurlijke tandwortel. Het is een klein schroefje van zirkonium of titanium. Deze constructie bootst de natuurlijke situatie na.

Wat kost een implantaat met kroon voor mij?

Wat kost een implantaat met kroon? Dit is afhankelijk van het type constructie dat u nodig heeft. Wij voeren drie verschillende constructies uit:
Eén titanium implantaat en één kroon
Twee titanium implantaten en twee kronen
Twee titanium implantaten en een driedelige brug

Wat kost een implantaat met kroon met aanvullende tandartsverzekering?

Als u een aanvullende tandartsverzekering heeft, worden de kosten deels of helemaal vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij vragen altijd een machtiging aan bij uw zorgverzekeraar. Pas als deze de machtiging heeft afgegeven, starten wij de behandeling.