Arsten Baan

Blog voor en over Artsen

Op Zoek naar een massage Laren? Dan zit je hier goed

Een massage Laren vinden? Zoek niet verder. Of je nu opzoek bent naar een ontspanningsmassage of een massage voor meer energie, bij Studio Release kun je voor beide terecht. Deze massagesalon biedt tevens een combinatie van technieken aan. Ze bieden unieke massages aan welke worden afgestemd op jouw behoeftes. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, al helemaal in deze gekke tijd. Lees hier meer over de beste salon voor massage in Laren en de technieken.

De voordelen van massage Laren op je weerstand 

Als je regelmatig een massage ondergaat kan dit je weerstand bevorderen. Dit is al helemaal belangrijk in deze corona pandemie. Het is wetenschappelijk aangetoond dat een massage je gezonder kan maken. Allereerst zorgt een massage in Laren ervoor dat het gehalte witte bloedcellen in je bloed stijgt. Witte bloedcellen, ook wel leukocyten genoemd, beschermen je lichaam tegen vreemde en schadelijke stoffen. Dit kunnen virussen of bacteriën zijn. Dit heeft dus uiteindelijk een positief effect op je immuunsysteem, waardoor je weerstand wordt verhoogd. Ook maakt je lichaam meer dopamine aan wanneer je een massage ondergaat. Dit is een stofje waardoor de stress in je lichaam wordt verminderd.

Waarom kiezen voor Studio Release?

Als je zoekt naar massage Laren krijg je wellicht meerdere zoekresultaten. Waarom kies je dan toch voor Studio Release? Dit is simpel: een persoonlijke en goede behandeling voor de beste resultaten. Omdat deze salon veel verschillende massagetechnieken aanbiedt is er voor iedereen de juiste behandeling. Of je nu opzoek bent naar ontspanning of juist naar meer energie. Ze zijn zeven dagen per week open en staan dus elk moment voor je klaar.
Ontsnap aan de drukte van de dag en ga langs om je stress los te laten met een massage in Laren. Daarnaast werken ze in een fijne en rustgevende studio met veel ervaren masseurs. Je kiest je eigen massage op maat. 

Ook als je zwanger bent kun je een massage ondergaan

Een zwangerschap is een belangrijke periode voor jou, je baby en je gezin. Het is hier belangrijk om goed rust te pakken en niet teveel stress te hebben. Dit kan nadelig voor de zwangerschap werken. Om deze reden biedt Studio Release een speciale massage voor zwangerschap aan, waar jij en je kindje tot rust mee kunnen komen. Bij deze behandeling wordt er gekeken naar jouw wensen. Heb je bepaalde klachten die zijn ontstaan door de zwangerschap? Dan wordt hier uiteraard rekening mee gehouden. Wist je dat je deze behandeling al vanaf de twaalfde week zwangerschap kunt doen? Wacht niet langer en kies voor een ontspannend momentje, omdat je dit verdient.

Wacht niet langer en neem tijd voor jezelf

Het blijkt vaker en vaker uit onderzoeken dat het regelmatig nemen van een massage in Laren positief werkt op de algehele gezondheid.  Naast de lichamelijke effecten zorgt het ook voor een ontspanning van je geest. Een massage heeft een ontspannende werking en geeft je een positieve stimulatie. Daarnaast kan het helpen bij het herstellen van blessures. Is een massage in Laren net iets te ver van huis? Bij Studio Release ben je ook aan het juiste adres voor een massage in Hilversum!