Arsten Baan

Blog voor en over Artsen

Meer informatie over crossfit in Hoofddorp vind je bij Crossfit Hoofddorp

crosfit

Bij CrossFit Hoofddorp vind je alle efficiënte en populaire trainingen onder een dak. Bij CrossFit Hoofddorp wordt je opgeleid naar de visie van de sportschool. Je zult met begeleiding van een personal coach streven naar een gezonder leven. Meer informatie vind je op de website van CrossFit Hoofddorp. 

crosfit-kids

Hoe gaat Crossfit Hoofddorp te werk 

Bij Crossfit Hoofddorp zul je jezelf niet direct storten op trainingen. Je zult eerst in gesprek gaan met een van de personal fitness coaches om jouw persoonlijke fitness doelen en voedingspatroon te bespreken. Er zal vervolgens een voedingsschema opgesteld worden zodat je op een gezonder en lekkere manier gezonder en fitter zal worden. Op het moment dat je lid wordt zullen er ieder jaar 4 personal coach meetings plaatsing vinden om de vorderingen te bespreken van de afgelopen periode en om jouw persoonlijke doelen voor de aankomende periode te bespreken. Het bedrijf heeft al meer dan 10 jaar ervaring in hetgeen dat zij aanbieden. Door de veel ervaring en kennis die zij in de loop van de jaren hebben opgedaan kunnen zij jouw begeleiding in het gezonder en fitter worden zonder blessures!

Op eigen benen staan 

De trainingen bij Crossfit Hoofddorp zullen ongeveer een uur duren. Je zult natuurlijk uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor jouw eigen prestaties. Daarom raden zij ook aan om regelmatig te stretchen, massages te nemen, eerlijk te zijn, n 100% effort in jouw trainingen stopt. Spreekt jou dit nou aan? Ga dan voor meer informatie aan de website van Crossfit Hoofddorp.