Arsten Baan

Blog voor en over Artsen

Zou jij een voetmassage apparaat willen?

zweet ik veel

Ben jij opzoek naar een voetmassage apparaat? Zou jij graag een voetmassage willen? Werk je lange dagen en zou je graag een lekkere ontspannen massage willen krijgen thuis? Wil jij ook gewoon thuis massage krijgen zonder hier veel voor hoeven te betalen als bijvoorbeeld bij een masseur? Dan ben je op zweetikveel.nl op het goede adres. Hier kan je een apparaat aanschaffen die jouw persoonlijk een voetmassage geeft gewoon wanneer je lekker op de bank zit na een lange werkdag.

Vibrolegs

Verschillende voetmassage apparaten?

Je hebt verschillende voetmassage apparaten die je kan gebruiken. Op de markt zijn er in totaal 3 verschillende apparaten voor het masseren van je voeten. Dat zijn de:

  • Manuele voetmassage apparaten: Dit is gewoon een massage van de voeten door middel van de handen. Dit is goedkoop en je hebt hiervoor geen stroom nodig. Wel kan het zo zijn dat het niet zo effectief is als een ander soort voetenmassage.
  • Elektrische voetmassage apparaten: Dit is een voetmassage apparaat die je via het stopcontact kan aansluiten. Door middel van verschillende onderdelen krijg je een intensieve massage. Dit heeft natuurlijk wel kosten aan zich hangen. De stroomkosten bijvoorbeeld of de kosten voor het apparaat.
  • Voetkuuroorden: Dit is een massage van de voeten door middel van een water badje. Je krijgt een massage door middel van de bubbels en de stralen. Dit kan ontspannend en zacht zijn. Wel is het niet zo effectief als een manuele of elektrische voetmassage. Het kost ook niet zo veel als de elektrische voetmassage.

Voor meer informatie kan je naar de website: zweetikveel.nl gaan.