Arsten Baan

Blog voor en over Artsen

Pijn? Bel fysio Heemstede!

fysio Heemstede

Jij bent lekker aan het werk en de dag gaat ook goed. Nu moet jij iets tillen en op het moment dan je overeind wilt komen merk je een intense pijn in je rug. Dat kan komen doordat je een keer verkeerd tilt of je hebt het al een keer eerder gehad en het wordt erger. In beide gevallen is het niet fijn en daar moet wat aan worden gedaan. Dat is dan ook zeker mogelijk, want jij moet contact opnemen met fysio Heemstede. Dit is namelijk iemand die veel van lichamelijke pijn afweet en die kan er ook voor zorgen dat jij manieren weet hoe je er van af kan komen. Daar moet je dan ook zeker gebruik van maken, want pijn is niet fijn en vooral als het je gaat dwars zitten is het niet fijn.

fysio Heemstede

Waarom?

Waarom moet je naar een fysio gaan in plaats van rust nemen. Nu kan rust nemen ook wel even helpen, maar dat is tijdelijk. Als jij namelijk niks gaat doen dan zul je merken dat de pijn steeds terug blijft komen en het duurt dan ook langer voordat het weg gaat. Jij kunt ook naar Fysio Heemstede gaan en dan zal iemand uitleggen wat je kunt doen om de pijn weg te laten gaan en die gaat dan ook oefeningen met je doen. Daarnaast kun je ook vragen stellen over hoe jij de volgende keer iets op een andere manier kan doen. 

Tijd

Van je pijn afkomen gebeurt niet zomaar en je gaat dan ook niet eventjes naar de fysio. Vaak duurt het wel even voordat jij klaar bent. Dat is natuurlijk vervelend, maar daar kun je nou eenmaal niks aan doen. Vaak verteld fysio Heemstede ook wel een schatting over hoe lang het kan duren voordat jij weer door kunt. Je hebt echt te maken met een expert.